StudOrg

Var med och skapa Soc&Hogwarts!

Festutskottet är ett maskineri utan like. StudOrg-medlemmar hjälps åt med att planera sitser och evenemang, handla mat och varor, fixa till i lokalen, tillreda och servera maten och mycket annat. Senare i höst ska festutskottet uppfylla alla riktiga Harry Potter-fantasters drömmar – genom att ordna en temaenlig sits!

Hurdant halarmärke ska sitsen ha? Det kommer man också att diskutera på mötet.

Hurdant halarmärke ska sitsen ha? Det kommer man också att diskutera på mötet.

Vill du vara med och planera och skapa den mest magiska sitsen av alla? Kom då på festutskottets möte i morgon på onsdag kl. 16 i StudOrg-rummet! På mötet planeras också baklängessitsen som öppnar årsfestsveckan samt festutskottets rekreationsresa till Tallinn.

”Så välkommen med på mötet, antagligen blir det för det mesta en massa jomande om vilken sockomlinje som motsvarar Gryffindor och hur vi får Ösis att se ut som ”han som inte får nämnas vid namn”, skriver sitsvärdinna Anna Ala-Ketola på evenemangets vägg.

Bild: Don Sullivan / Flickr Creative Commons

Bild: Don Sullivan / Flickr Creative Commons

Soc&komposten har tänkt uppmärksamma sitsens tema närmare tidpunkten, kontakta redaktionen ifall du har idéer för material! Frågesporter (vilket elevhus tillhör du?), listor, trivia och mycket mer med en möjlig Soc&kom/StudOrg tvist skulle vara roligt!

Kom ihåg att gå med i festutskottet på Facebook för att få de nyaste uppdateringarna, möteskallelserna och annat nyttigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s